Thursday, 19 May 2011

happy ^_^

peh hri ni aq rase dunia ni aq yg punye...sbb aq dh brcakap dgn dia {JAMAL} x lah berckp hai ke...bkn ni dri segi penjual dgn owng yg beli...cerite dia mcm ni aq ni seorang ahli koperasi sekolah menengah....setiap jumaat aq akn bertugas same ade kemas koperasi ke,masukkan air ke atau menjual....tpi hri ni aq kene jual sbb hri ni turn aq menjual....mase tgh jual tibe-tibe jamal pun mncl...lpstu aq ap lagi cpt2 ckp nk ap????beli ap???n dia ckp makanan ap yg jual RM0.30??? aq ckplah ummmm appollo...pstu diackp cocopie brpe???aq pun ckp lah RM0.50pastu dia selok poket seluar dia cri RM0.20 lagi...aq ckplah nk blnje ke???pastu dia snym2...n then dia pun blh....msti kowng kate alah biase je kan x ade pape yg menarik????tpi bagi aq itulah pertama kali aq ckp dgn dia....sblm ni x lah jmpe mcm 2 je x ade tgr-menegur pun...tpi nnti aq ejek dia bdk RM0.30 sbb setiap kali dia nk beli msti cri makanan yg jual RM0.30...mase aq tgk dia snym comel cute sgt ^_^ tpi aq akan igt 20/5/2011 jam 10:50 time aq berbual ngan dia.....semoge jumaat akn dtg aq akn berbual ngan dia lagi....kalau ade nnti aq share ngan korg au bye....

No comments:

Post a Comment