Saturday, 25 June 2011

i;m sorry

for razzmyn sebenarnye aq yg conteng bnde tu....tpi aq tkt nk ckp ngan cikgu sbb cikgu serius sgt...so aq nk mntk maap sgt2 aq x sangka plk bnde ni boleh jdi mcm ni....n selame ni aq x dtg bkn sbb aq tkt dgn perbuatan aq cme along aq bersalin...kat hospital sultamah aminah...so anak dia aq kene jaga...sbb x ada orang nk jaga..for razzmy sory sgt2 aq rase bersalah gile2...n all kumpulan SASAF aq rase ko org msti menyesal dgn aq sbb kwan dgn orang yg jht seperti aq...so aq rase aq x layak masuk kumpulan ko....n for naja thnks....


                  I'M SO SORRY FOR YOU ALL :( :( :(

Friday, 17 June 2011

my cousin female

peh hri ni mcm aq x percaya kakak sedare aq peluk aq...selama ni aq x prnh kene plk aq pelik knpe dia peluk aq???comelll ke aq???? ouhhhh....mgkn sbb aq bagi dia choclate kot????tpi aq happ gile bile dh rapat balik ngan dia n rindunye dgn dia...rase mcm nk gie tinggal kat uma dia...n dia kate aq buat dia ketawe mcm owng gile mngk kot x skrg akn dtg kikikik...x ade gurau je ok.....
~sunngu ke menyesal dgn perbuatan ku~
~dan aq x akn mengulang kedua kalinya~
~kusimpan rindu dihati~
~gelisah x menentu~ 
~berawal dri kita bertemu~
~ko akn kujaga~
~ku ingin engkau mengerti~
~betapa ko ku sayang~
~hnya padamu aq bersumpah~
~kau akn kujaga~
~sampai mati

Thursday, 19 May 2011

happy ^_^

peh hri ni aq rase dunia ni aq yg punye...sbb aq dh brcakap dgn dia {JAMAL} x lah berckp hai ke...bkn ni dri segi penjual dgn owng yg beli...cerite dia mcm ni aq ni seorang ahli koperasi sekolah menengah....setiap jumaat aq akn bertugas same ade kemas koperasi ke,masukkan air ke atau menjual....tpi hri ni aq kene jual sbb hri ni turn aq menjual....mase tgh jual tibe-tibe jamal pun mncl...lpstu aq ap lagi cpt2 ckp nk ap????beli ap???n dia ckp makanan ap yg jual RM0.30??? aq ckplah ummmm appollo...pstu diackp cocopie brpe???aq pun ckp lah RM0.50pastu dia selok poket seluar dia cri RM0.20 lagi...aq ckplah nk blnje ke???pastu dia snym2...n then dia pun blh....msti kowng kate alah biase je kan x ade pape yg menarik????tpi bagi aq itulah pertama kali aq ckp dgn dia....sblm ni x lah jmpe mcm 2 je x ade tgr-menegur pun...tpi nnti aq ejek dia bdk RM0.30 sbb setiap kali dia nk beli msti cri makanan yg jual RM0.30...mase aq tgk dia snym comel cute sgt ^_^ tpi aq akan igt 20/5/2011 jam 10:50 time aq berbual ngan dia.....semoge jumaat akn dtg aq akn berbual ngan dia lagi....kalau ade nnti aq share ngan korg au bye....

Saturday, 7 May 2011

cntik x??? smart x??? smartkan??? mmglah smart tgk lah sape yg buat??? kwn yg buat tpi dia hnye lukis je aq yg wrne kreatif x???dia mmg suke melukis...yg wrne tu smart x??? mstilah kan nk nmpk dia lagi menarik...ni buat mase cikgu tgh mengajar....tpi kite owng x bljr sbb cikgu buat kuiz...aq mlz nk main aq buatlah ni...mule2 ingt x nk wrne kan tpi rase bsnlah kalau x wrne tgk htm putih je mcm zmn dulu...ha !!!nk ckp skt yg tls JAMAL 2 bkn pakwe aq ok...alah yg aq citer dulu 2 dialah...aq x thu mcm mane aq blh suke kat dia gile2??? ish dasyat2...agknye dia smart kot orgnye??? yg pasti aq x nk jatuh cnte ngan dia....kalau mmbr ke pakwe jamal ke kan saya bkn suke dia kalau saya suke pun nk jdi abg angkt je ok...x lbh kalau nk jdi makwe dia ke x sesuai kot... aq ni pndk dia tunggu tinggi...oklah aq x thu nk citer ap lagi???? bye....

Wednesday, 4 May 2011

SHOWDOWN 2011

peh best siut mlm tdi showdown smart gile downg buat.....aq suke ECT @ STEPHOLIC tebaek dri ldg...jogt dia pun serentak...tpi ade lah 2 3 group yg krg ok....tpi sdhlah owng johor terkeluar tarian dia smart cme undian je.....ap perasaan kowng bile kowng dpt msk??? kalau aq gmbre gile....kalau dpt final lagilah x terckp rasenye...yg kat showdown tu kan aplah agknye perasaan dia kan???tpi x ap thn dpn ade lagi kot x sure tpi ade aq pulak yg msk.....agknye gegar trs stage tu kikikikikikiki.....k lah sebrnye aq manelah pndi nk citer pndai ckp x pndi tls...masalah btl.....k lah bye...

Sunday, 1 May 2011

bdx form 2 skkp mcm sial

mcm mane x mcm sial...dtg2 nk cri psl..pastu nk mrh aq wei ko ingt kau bgs sgt n kau ingt kau form2 aq form1 kau blh mrh aq mcm 2 je wei ingt lah ade ubi ade bts ade hri aq bls lah mangkuk....wa ni x puas hti n aq x goyanglah...dhlah tibe2 nk tdh aq bnde x elok...pastu nk kate aq krg ajar ngan dia n mcm ni ke bdk form2 RK yg mcm bgs sgt n perluke kite ikt perangai mcm setan lagi kasar iblis lagi cng....n ouhh kau igt aq sorg aq goyanglah wei krm slmlah kat semua geng kau 2...kau yg goyang x thu smpi gdh nk bwk kaum....wei x bengang ke bdk form1 blh kwl sorg2 lah yg kaum dtg bwk kaum x blh selesai...wei jgn igt yg selame kau mrh aq aq x bls wei zmn skrg x ade owng x akan bls lah perbuatan seseorg yg agk biadap...kalau aq x dpt bls biar TUHAN je yg bls aq srh semua kat TUHAN YG MAHA BERKUASE n bkn kau yg berkuase.....

PUAS RASE HATI AQ                   

Friday, 15 April 2011

kenape???

knpe aq x blh ade pakwe @ x ade owng suke kat aq??? knpe??? knpe msti aq???bile tnye kwn2 msti dia owng kate tkr *penampilan* ....knpe??? nmpk mcm lelaki cgt ke??? ok....secare jujurnye aq mmg mcm *lelaki* tpi dlm hti aq ade tmn....sape kate dlm hati dbk popuan x ade tmn??? melainkan dia ia *tom boy* tpi x smstinye tom boy x ade tmn ade lah setengah dri itu yg ade.....agknye aq msh bdk2 lagi kot??? tpi knpe bile citer tntg lelaki msti kwn aq akn citer tntg pakwe dia??? knpe??? bile aq tgk sendiri diri aq ni mcm x sesuai *mcm* ade pakwe...sdhnye :( n knpe kakak sedare aq byk gile *lelaki* ske kat dia???ouh...cbb mcm popuan cgt, cntk???aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... knpe msti aq??? aq rase diri aq ni mcm x diperlukan??? knpe bile ade yg suke kat aq *bdk lelaki* tpi aq x prnh tau??? aq nk jgk lah try bercinta....nk share jgk ape erti cinta??? yg kate ade memerlukan pngrbanan, kasih syg yg laen dri yg lain....adakah ia nye bnr??? tpi itu kate owng bkn kate aq??? tpi aq x nk ia jdi 6ber 1 dlm hdp ku biarlah ia jdi 6ber 2 dlm hdp ku...cbb 1 mstilah family yg tersayang....wah!!! kalau kau kate ngan aq tntg cinta aq lah 6ber 1....adakah ia??? jwpn nye x.....kikikikiki....kite hnye tau kalau kite ade swktu situasi trsbt.....btl x??? n last!!! aq ade soalan.... kau rase aq sesuai x ade pakwe??? itu je....ok.... bye..ceritaku TAMAT disini sajelah....kalau ade citer lagi aq share....


BYE....NICE SHARE MY PROBLEM WITH YOU ALL.... :):):):)